Rijschool Allal

Alles over Rijschool Allal.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Allal ligt op 58%, 67 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Allal? Voor het afrijden heb je keus uit 2 CBR-examenlocaties: Eemnes, Tiel.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Allal.

Je vindt de school in Veenendaal. Op zoek naar de adresgegevens? Roerdomp 3, 3907HD Veenendaal. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 16 58 01 83. Het KvK-nummer van deze school is: 572576120000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6158K2.

Waar vind je Rijschool Allal?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in Veenendaal.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Veenendaal. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool L. Dokter en VRC Rijopleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Allal

Slagingspercentage

58

Aantal examens

67

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 16 58 01 83

Adres

Roerdomp 3

Postcode

3907HD

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Tiel

KvK-nummer

572576120000

Rijschoolnummer

6158K2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Allal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo