Rijschool 4 Expats 2

Alle details over Rijschool 4 Expats 2.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool 4 Expats 2 ligt op 54%, 13 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je ervoor te lessen bij Rijschool 4 Expats 2? Je kiest uit 2 examenlocaties: Eindhoven, Mierlo.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool 4 Expats 2.

De rijschool is te vinden in Eindhoven. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Hertog Jan I Laan 7, 5615SH Eindhoven. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 39 44 75 20. Voor meer informatie kijk je op hun website: rijschool4expats2.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 650993030000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7354K8.

Waar vind je Rijschool 4 Expats 2?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Eindhoven.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Eindhoven. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Salie en Rijschool de Vree.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool 4 Expats 2

Slagingspercentage

54

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 39 44 75 20

Website

rijschool4expats2.nl

Adres

Hertog Jan I Laan 7

Postcode

5615SH

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Mierlo

KvK-nummer

650993030000

Rijschoolnummer

7354K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool 4 Expats 2”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo