Rijopleiding van A tot Z

(1 klantbeoordeling)

Alle gegevens van Rijopleiding van A tot Z.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding van A tot Z is 33%, 90 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: bromfiets. Les volgen bij Rijopleiding van A tot Z? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van CBR: Rijswijk. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Contact- en adresgegevens van Rijopleiding van A tot Z.

De rijschool heeft een vestiging in Rijswijk Zh. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Zoete Aagt 5, 2286WW Rijswijk Zh. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via info@rijopleidingvanatotz.nl. Bel de rijschool op, 06-10013514, of 06 11 27 72 27. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: rijopleidingvanatotz.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 652952420000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1872F5.

In welke plaats vind je Rijopleiding van A tot Z precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in regio Rijswijk Zh.

Bekijk alle Rijscholen in Rijswijk Zh. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Charan en Autorijschool Fast Lane.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijopleiding van A tot Z

Slagingspercentage

33

Aantal examens

90

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijopleidingvanatotz.nl

Telefoon

06-10013514

Telefoon-nr

06 11 27 72 27

Website

rijopleidingvanatotz.nl

Adres

Zoete Aagt 5

Postcode

2286WW

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

652952420000

Rijschoolnummer

1872F5

1 review for Rijopleiding van A tot Z

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Youssra

    Rij instructrice Fatima Khallouki, van Rijopleiding van A tot Z wilt mijn praktijkexamen geld niet terug geven (270-,). Na gemeld te hebben ontevreden te zijn over de lessen (te laat komen, op haar telefoon zitten, niet aan afspraken houden, andere leerlingen belachelijk maken en aan het lijntje houden). Ze heeft me hierna direct duidelijk gemaakt dat ik mijn geld niet terug krijg (terwijl ze de eerste les had aangegeven dat als ik niet tevreden ben of iets gebeurd ik altijd mijn geld kan terug krijgen) en heeft meteen geblokkeerd. Dus samen tot een passende oplossing komen gaat niet. Dit moet dus een “ondernemer” voorstellen. Heel jammer!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo