RijlesGarant.nl

Alle gegevens van RijlesGarant.nl.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijlesGarant.nl is 50%, 4 personen deden examen (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Start je met rijles bij RijlesGarant.nl? Je kunt terecht bij 2 CBR-examenlocaties: Emmeloord, Harderwijk.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van RijlesGarant.nl.

Deze rijschool is gevestigd in Almere. Op zoek naar adresgegevens? Tellusstraat 14, 1363ZN Almere. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 365351662. De school heeft een eigen site met meer informatie: rijlesgarant.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 744987700000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1970K0.

Waar zit RijlesGarant.nl (route & kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Almere.

Bekijk alle Rijscholen in Almere. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Benson en T-Bone verkeerschool.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: RijlesGarant.nl

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

365351662

Website

rijlesgarant.nl

Adres

Tellusstraat 14

Postcode

1363ZN

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Harderwijk

KvK-nummer

744987700000

Rijschoolnummer

1970K0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijlesGarant.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo