RijCool

Lees meer over RijCool.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijCool is 24%, 25 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij RijCool? Je kunt kiezen uit 2 CBR-locaties: Emmeloord, Eemnes. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van RijCool.

De school is gevestigd in Almere. De adresgegevens: Fortunastraat 23, 1363ZM Almere. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 38 89 15 53. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 718521820000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5449U7.

Wat is de locatie van RijCool (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Almere.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Almere. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Only You by TRENDS en Autorijschool Smoors.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: RijCool

Slagingspercentage

24

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 38 89 15 53

Adres

Fortunastraat 23

Postcode

1363ZM

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Eemnes

KvK-nummer

718521820000

Rijschoolnummer

5449U7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Lasim

    Top rijschool

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo