Rijacademie Ario

Alle gegevens van Rijacademie Ario.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijacademie Ario is 0%, 2 personen legden examen af (rijbewijs B). Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je voor les bij Rijacademie Ario? Je kiest uit een van de 1 CBR-locaties: Zoetermeer.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijacademie Ario.

Je vindt deze rijschool in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van deze school: Platinaweg 25, 2544EZ Den Haag. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 48 38 99 99. Het KvK-nummer van deze school is: 800382630000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1552K8.

Waar vind ik Rijacademie Ario precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Den Haag.

Bekijk alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Ruben Badal en Verkeersschool SURR.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijacademie Ario

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Telefoon-nr

06 48 38 99 99

Adres

Platinaweg 25

Postcode

2544EZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

800382630000

Rijschoolnummer

1552K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijacademie Ario”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo