OsCar Autorijschool B.V. Kuinre ⇒ Reviews, ervaringen & contact

OsCar Autorijschool B.V.

Lees meer over OsCar Autorijschool B.V..

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van OsCar Autorijschool B.V. ligt op 75%, 113 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Start je met rijles bij OsCar Autorijschool B.V.? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Emmeloord. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie & korting rijlessen

Geld besparen op je auto rijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over OsCar Autorijschool B.V..

Deze school heeft een locatie in Kuinre. De adresgegevens: Het Anker 16, 8374LC Kuinre. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 19 44 83 01, of 0527 231 095. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: oscarrijschool.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 584251600000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5090F2.

Waar zit OsCar Autorijschool B.V. (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in Kuinre.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Kuinre. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Kruidhof en Rijschool De Wit.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: OsCar Autorijschool B.V.

Slagingspercentage

75

Aantal examens

113

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0527 231 095

Website

oscarrijschool.nl

Adres

Het Anker 16

Postcode

8374LC

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

584251600000

Rijschoolnummer

5090F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “OsCar Autorijschool B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo