Nijlandia

Alles over Nijlandia.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Nijlandia ligt op 41%, 17 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je van start met les bij Nijlandia? Je kunt terecht bij 1 CBR-afrijdlocaties: Zwolle.

Auto theorieboek & aanbieding rijles

Geld besparen op je auto rijbewijs? Check de links heronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Adres- en contactgegevens van Nijlandia.

De rijschool is gevestigd in Wapenveld. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Dominee van Meursstraat 27, 8191AM Wapenveld. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 12 92 86 67. Het KvK-nummer van de rijschool is 631176140000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 7928Z2.

Waar vind je Nijlandia precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in Wapenveld.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Wapenveld. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Auto en Motor Rijschool Booij en Autorijschool Wessels.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Nijlandia

Slagingspercentage

41

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 12 92 86 67

Adres

Dominee van Meursstraat 27

Postcode

8191AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

631176140000

Rijschoolnummer

7928Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Nijlandia”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo