Multi Drive

Alle gegevens over Multi Drive.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Multi Drive ligt op 21%, 14 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je voor les bij Multi Drive? Rij-examen doe je bij één van de 5 CBR-afrijdlocaties: Deventer, Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Venlo.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Multi Drive.

Je vindt deze school in Didam. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Goudsbloemstraat 70, 6942XD Didam. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 39 72 32 05. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 748680710000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 7482U5.

Waar bezoek je Multi Drive precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Didam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Didam. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: auto- en motorrijschool “hans van buren” en Autorijschool Michels.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Multi Drive

Slagingspercentage

21

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 39 72 32 05

Adres

Goudsbloemstraat 70

Postcode

6942XD

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer, Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Venlo

KvK-nummer

748680710000

Rijschoolnummer

7482U5

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Khadijza

    Super rijdchool!!! dikke 10

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo