Motorskills

Alle informatie over Motorskills.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorskills is 0%, 1 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je van start met rijles bij Motorskills? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR locaties: Breda.

Contactgegevens en telefoonnummer van Motorskills.

Je vindt deze rijschool in Terheijden. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Omloop 9, 4844EH Terheijden. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op (085) 130 07 59. De school beschikt over een eigen website: motorskills.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 778907600000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1084X0.

In welke plaats vind ik Motorskills precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Terheijden.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Terheijden. Check ook deze rijscholen: Rijschool Easy en Autorijschool De Bruijn.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Motorskills

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(085) 130 07 59

Website

motorskills.nl

Adres

Omloop 9

Postcode

4844EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

778907600000

Rijschoolnummer

1084X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorskills”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo