Motorskills

Alles over Motorskills.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorskills ligt op 95%, 97 leerlingen deden examen (rijbewijs AVB). De school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Start je met rijles bij Motorskills? Het afrijden is dan bij een van de 3 CBR-examenlocaties: Rotterdam, Dordrecht, Breda. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Adresgegevens en telefoonnummer van Motorskills.

Je vindt deze school in Terheijden. De adresgegevens zijn als volgt: Omloop 9, 4844EH Terheijden. Ga je voor een proefles? Neem contact op via team@motorskills.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (085) 130 07 59. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: motorskills.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 778907600000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1084X0.

Waar bezoek je Motorskills (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in Terheijden.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Terheijden. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: BANDOS en RWO Rijschool.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Motorskills

Slagingspercentage

95

Aantal examens

97

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

team@motorskills.nl

Telefoon

(085) 130 07 59

Website

motorskills.nl

Adres

Omloop 9

Postcode

4844EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Dordrecht, Breda

KvK-nummer

778907600000

Rijschoolnummer

1084X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorskills”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo