Mirrer

Op deze pagina lees je alles over Mirrer.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Mirrer is 58%, 45 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je van start met rijles bij Mirrer? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Zaandam. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie & aanbieding rijlessen

Bespaar geld met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Adres- en contactgegevens van Mirrer.

Deze school heeft een locatie in Purmerend. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Signaal 38, 1446XA Purmerend. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: (0299) 64 07 83, of 06 53 33 31 68. De school beschikt over een eigen website: mirrer.nl. Het KvK-nummer van deze school is 360317070000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2647N2.

In welke plaats zit Mirrer?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van Purmerend.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Purmerend. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Always Safe en rijschoolkruising.nl.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Mirrer

Slagingspercentage

58

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Telefoon

06 53 33 31 68

Website

mirrer.nl

Adres

Signaal 38

Postcode

1446XA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

360317070000

Rijschoolnummer

2647N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mirrer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo