MICHA Trainingen

Alle gegevens van MICHA Trainingen.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van MICHA Trainingen ligt op 0%, 2 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. (Praktijk)les volgen bij MICHA Trainingen? Dan heb je de keuze uit 2 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Leusden.

Contact- en adresgegevens van MICHA Trainingen.

Je vindt deze rijschool in Vlaardingen. Hierbij de adresgegevens van de school: Kastanjedreef 8, 3137PG Vlaardingen. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 1806 1606. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijmicha.nl. Het KvK-nummer van de school is 637713060000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1023F8.

In welke plaats vind je MICHA Trainingen (kaart, routebeschrijving)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Vlaardingen.

Klik hier voor meer Rijscholen in Vlaardingen. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool L en Autorijschool Heuts.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: MICHA Trainingen

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 1806 1606

Website

rijmicha.nl

Adres

Kastanjedreef 8

Postcode

3137PG

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Leusden

KvK-nummer

637713060000

Rijschoolnummer

1023F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “MICHA Trainingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo