Mariska Opleidingen

Alle informatie over Mariska Opleidingen.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Mariska Opleidingen ligt op 50%, 6 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Lessen volgen bij Mariska Opleidingen? Dan heb je de keuze uit één examenlocatie van CBR: Utrecht.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Mariska Opleidingen.

Deze rijschool is gevestigd in Woerden. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Inarimeer 29, 3446JJ Woerden. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 48 47 32 47. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: facebook.com/mariskaopleidingen. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 302426810000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 5035U8.

In welke plaats zit Mariska Opleidingen (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Woerden.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle rijscholen in Woerden. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Prosman V.O.F. en Floor de Heer Transportopleidingen en Code95 trainingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Mariska Opleidingen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 48 47 32 47

Website

facebook.com/mariskaopleidingen

Adres

Inarimeer 29

Postcode

3446JJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302426810000

Rijschoolnummer

5035U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mariska Opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo