Lespunt Opleidingen

Alle informatie over Lespunt Opleidingen.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Lespunt Opleidingen is 54%, 182 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Lespunt Opleidingen biedt ook beroepsopleiding(en): taxi. Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Start je met les bij Lespunt Opleidingen? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Barendrecht.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Lespunt Opleidingen.

Deze rijschool is gevestigd in Numansdorp. Dit zijn de adresgegevens: Edisonstraat 82, 3281NC Numansdorp. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 41 56 02 66. Het KvK-nummer van de rijschool is 772386480000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 9183K3.

In welke plaats vind ik Lespunt Opleidingen?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in de buurt van Numansdorp.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Numansdorp. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Sonja Schuitman t.h.o.d.n. NXXT en René Schuitman t.h.o.d.n. NXXT.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Lespunt Opleidingen

Slagingspercentage

54

Aantal examens

182

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 41 56 02 66

Adres

Edisonstraat 82

Postcode

3281NC

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

772386480000

Rijschoolnummer

9183K3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lespunt Opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo