Lespunt Opleidingen

Alle gegevens over Lespunt Opleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Lespunt Opleidingen is 53%, 223 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Lespunt Opleidingen biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): taxi. Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je voor lessen bij Lespunt Opleidingen? Je hebt voor het afrijden keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Barendrecht, Bergen Op Zoom. Deze rijschool biedt ook rijles in een aangepaste auto, automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & rijles kortingen

Bespaar geld op je auto rijbewijs met de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Adresgegevens en telefoonnummer van Lespunt Opleidingen.

Deze school heeft een locatie in Oud-Beijerland. Hierbij de adresgegevens van deze school: Hortensiastraat 44, 3261BJ Oud-Beijerland. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 41 56 02 66. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 772386480000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9183K3.

In welke plaats zit Lespunt Opleidingen precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle andere rijscholen in de regio Oud-Beijerland.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Oud-Beijerland. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Adventure en Autorijschool Matthijssen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Lespunt Opleidingen

Slagingspercentage

53

Aantal examens

223

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 41 56 02 66

Adres

Hortensiastraat 44

Postcode

3261BJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht, Bergen Op Zoom

KvK-nummer

772386480000

Rijschoolnummer

9183K3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lespunt Opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo