Kordaat Rijopleidingen

(7 klantbeoordelingen)

Lees alles over Kordaat Rijopleidingen.

Snel en veilig je rijbewijs halen bij Rijschool Kordaat! Eigenaar en rij-instructeur Wiel Stienen is een van de meest ervaren instructeurs in Maastricht. In de afgelopen 25 jaar heeft de rijschool al meer dan 1000 leerlingen aan hun rijbewijs geholpen. Kordaat zorgt ervoor dat je snel slaagt voor je examen én veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Lees hieronder meer over de leuke en leerzame proefles die je bij Kordaat kunt boeken.

De voordelen van rijles bij Wiel Stienen van Kordaat Maastricht op een rijtje:

 • Specialist in AUTOMAAT rijlessen
 • Spoedopleidingen beschikbaar
 • Voordelige rijlespakketten, al vanaf €35 per uur
 • Vervolglessen vanaf €39,50
 • Gloednieuwe hybride automaat-lesauto
 • Gloednieuwe handgeschakelde en automaat-lesauto
 • Vaste rij-instructeur
 • Zeer hoog slagingspercentage
 • Betaling in termijnen is mogelijk
 • Tevredenheidsscore 8.9

Gratis proefles bij Kordaat Rijopleidingen Maastricht en omgeving

Maak geheel vrijblijvend kennis met rijschool Kordaat Rijopleidingen. Bij deze rijschool kun je kiezen tussen een gratis korte kennismakingsles (30 min) of een zeer uitgebreide introductieles van 90 min voor slechts €49,-. Je oefent het sturen, gasgeven, remmen, parkeren en nog veel meer!

Hoe werkt de gratis proefles bij Rijschool Kordaat Rijopleidingen Maastricht?

Het begint met het invullen van het aanmeldformulier op de website, vervolgens neemt de rijschool binnen enkele dagen, meestal al op dezelfde dag, contact met je op. Je kiest een dag en tijd doe je uitkomt en prikt een datum voor de proefles. Hiervan ontvang je vervolgens bevestiging, na het voldoen van de kosten voor de proefles is je boeking voltooid.

Je instructeur haalt je bij jou thuis op voor een uitgebreide uitleg. Uiteraard krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen. En dan is het eindelijk zover, je neemt plaats achter het stuur van de lesauto. Uiteraard helpt de instructeur je met een stapsgewijze uitleg, geen stress tijdens je rijles! Zo leer je hoe het autorijden je bevalt en ontdek je de wijze waarop de instructeur lesgeeft.

Bij terugkomst bespreek je samen met de instructeur uitgebreid hoe het is gegaan en geeft de instructeur je advies over het aantal lessen dat je nodig zult hebben om examen te kunnen doen bij het CBR. Ook bespreken jullie binnen welke periode je je rijbewijs wilt gaan halen en wordt er in overleg een streefdatum vastgesteld.

Daarna is het aan jou: vond jw de proefles fijn en ben je enthousiast geworden? Dan kun je desgewenst al binnen een week starten. Wil je er nog even over denken? Wellicht je ouders er even bij betrekken? Geen enkel probleem, neem de tijd voor een weloverwogen beslissing!

Begin jij met lessen? Dan maak je met de rijschool afspraken over betaling van je lespakket en de frequentie van je rijlessen. Zoals afgesproken krijg je het bedrag van de proefles via een korting op je pakket terug.

Zet de eerste stap naar je rijbewijs, meld je hier aan voor een proefles!

Rijlespakket START: €995

Rijlespakket START is het voordeligste startpakket, hieronder meer over dit pakket:

 • Theoriecursus t.w.v. €69
 • 22 lesuren
 • Inschrijfkosten zijn al in de prijs inbegrepen
 • Vervolglesuren v.a. €39,50
 • Meer dan €100 pakketkorting!
  *Korting niet in combinatie met andere acties te gebruiken

Rijlespakket Middle: €1599

Het Middle-pakket is het populairste rijlespakket bij Kordaat Rijopleidingen, hieronder meer informatie:

 • Theoriecursus t.w.v. €69
 • 30 lesuren
 • Proefexamen bij prijs inbegrepen
 • Praktijkexamen of Tussentijdse toets bij prijs inbegrepen
 • Inschrijfkosten bij prijs inbegrepen
 • Betaling in termijnen mogelijk
 • Vervolglessen v.a. €39,50 per lesuur
 • €200,- pakketkorting!
  *Korting niet samen met andere acties

Adres, contactgegevens en overige informatie van Kordaat Rijopleidingen.

De school heeft een vestiging in Maastricht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Hondertmarck 42B, 6211MB Maastricht. Voor een proefles stuur je een mailtje naar info@leskordaat.nl. Je bereikt de rijschool per telefoon via (043) 327 22 27, of 06 13 76 60 55. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: autorijschool-maastricht.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 85051950. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2090F0.

Waar bezoek je Kordaat Rijopleidingen?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Maastricht.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Maastricht.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Kordaat Rijopleidingen

Slagingspercentage

54

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@leskordaat.nl

Telefoon

(043) 327 22 27

Telefoon-nr

06 13 76 60 55

Website

leskordaat.nl/

Adres

Hondertmarck 42B

Postcode

6211MB

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

767544720000

Rijschoolnummer

2090F0

7 reviews for Kordaat Rijopleidingen

5.0
7
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Willemien Ebberink

  Wiel danzij jouw opfriscursus en de juiste manier van lesgeven ben ik geheel over mijn angst heen en weet ik hoe ik moet autorijden. Dus rijd ik iedere week zowel in de stad als erbuiten. Heel veel dank, ik raad iedereen aan, die dacht dat het autorijden na zolang niet meer gereden te hebben niet meer zou lukken, zich bij jou te melden.

 2. Gabriël

  Fijne rijlessen gehad van Wiel, Super rij instructeur! Legt je alles goed en rustig uit, heeft veel gedult en neemt ook de tijd voor zijn leerlingen, Is altijd wel in voor grapjes en leuke gesprekken. Voelde me ook meteen op me gemak en zelfverzekerd tijdens de lessen. Examen in 1 keer gehaald dankzij deze Zeer ervaren rij instructeur.

 3. Lucas

  Ik was al 2x gezakt bij een andere rijschool. Toen ik op advies van een vriendin overstapte naar Kordaat legde mijn rijinstructeur Wiel me uit welke fouten ik maakte. Daarna heb ik bij hem nog wat lessen genomen en ben ik direct geslaagd. Had ik dus eerder moeten doen!

 4. Agnes Nanasi

  Wiel is vriendelijk, rustig, flexibel, hulpzaam en geduldig. Hij heeft geholpen om mijn angst van het autorijden weg te halen.

 5. Kyano

  I learned a lot thanks to the great instructor. He is professional, while you also can have a laugh with him. I can tell he has a lot of experience. If you want to pass the first time I really recommend him.

 6. Kim

  Een leerzame en gezellige proefles gehad. Ik heb geen stress ervaren en mijn rij-leraar bleef heel rustig en vriendelijk. Na afloop kreeg ik een eerlijk advies. Ik ga zeker lessen bij deze rijschool!

 7. Patricia

  Wiel is erg ervaren dat merk je tijdens de les. Dankzij zijn geduld leerde ik gemakkelijk en heb ik mijn praktijkexamen in 1 keer gehaald!!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo