Kernpunt Rij-opleidingen

Alle gegevens van Kernpunt Rij-opleidingen.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Kernpunt Rij-opleidingen is 100%, 9 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Rijles volgen bij Kernpunt Rij-opleidingen? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Zwolle. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Alle contact- en adresgegevens van Kernpunt Rij-opleidingen.

De school heet een locatie in Zwolle. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Basilicumpad 1, 8042GT Zwolle. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 0651 407 451. Ze hebben een eigen site met meer informatie: rijschool-kernpunt.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 390891440000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3006G8.

Waar zit Kernpunt Rij-opleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere scholen in de buurt van Zwolle.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Zwolle. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: De Zwolse Rijopleider en Rijschool Gerard B.V..

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Kernpunt Rij-opleidingen

Slagingspercentage

100

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

0651 407 451

Website

rijschool-kernpunt.nl

Adres

Basilicumpad 1

Postcode

8042GT

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

390891440000

Rijschoolnummer

3006G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kernpunt Rij-opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo