Kernpunt Rij-opleidingen

Alle informatie die je nodig hebt over Kernpunt Rij-opleidingen.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Kernpunt Rij-opleidingen ligt op 80%, 10 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je beginnen met rijles bij Kernpunt Rij-opleidingen? Je examen doe je bij een van de één CBR locaties: Zwolle.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Kernpunt Rij-opleidingen.

Je vindt de rijschool in Zwolle. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Basilicumpad 1, 8042GT Zwolle. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan via: 038-8537860, of 0651 407 451. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: rijschool-kernpunt.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 390891440000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3006G8.

In welke plaats vind ik Kernpunt Rij-opleidingen precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Zwolle.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle rijscholen in Zwolle. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Huub Schouten en Autorijschool Raquel.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Kernpunt Rij-opleidingen

Slagingspercentage

80

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

038-8537860

Telefoon-nr

0651 407 451

Website

rijschool-kernpunt.nl

Adres

Basilicumpad 1

Postcode

8042GT

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

390891440000

Rijschoolnummer

3006G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kernpunt Rij-opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo