Jouw Rij-instructeur

Alle informatie die je nodig hebt over Jouw Rij-instructeur.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Jouw Rij-instructeur is 26%, 19 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! (Praktijk)les volgen bij Jouw Rij-instructeur? Je kunt kiezen uit 3 CBR afrijdlocaties: Dordrecht, Schelluinen, Breda.

Auto theorieboek & gratis proefles

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je auto rijbewijs. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in!

Adres, contactgegevens en overige informatie over Jouw Rij-instructeur.

Je vindt de school in Dordrecht. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Boris Pasternak-erf 184, 3315BT Dordrecht. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (078) 843 83 35, of 06 40 05 42 90. Het KvK-nummer van de rijschool is 666516460000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9179N8.

Waar bezoek ik Jouw Rij-instructeur (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in Dordrecht.

Bekijk alle Rijscholen in Dordrecht. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Auto- en Motorrijschool Berkel en B&M Verkeersbegeleidingen B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Jouw Rij-instructeur

Slagingspercentage

26

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 40 05 42 90

Adres

Boris Pasternak-erf 184

Postcode

3315BT

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Schelluinen, Breda

KvK-nummer

666516460000

Rijschoolnummer

9179N8

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Abir

  Ik heb Vandaag mijn rijbewijs gehaald.
  Hij is geduldige en goede instructeur.
  Als je wilt slagen, dan moet je zeker bij Jouw Rijinstructeur zijn!
  Van hart bedankt Yasar.

 2. Funda

  Yasar is een hele geduldige en goede instructeur. Ik was erg nerveus en was bang om te falen maar hij neemt de tijd om je angsten met je te bespreken en laat je zien dat je eigenlijk niet bang hoeft te zijn.

  Ik raad aan hem aan iedereen aan. Als je wilt slagen, dan moet je zeker bij Jouw Rijinstructeur zijn!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo