Into Traffic

Alle informatie die je nodig hebt over Into Traffic.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Into Traffic ligt op 30%, 33 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je voor les bij Into Traffic? Je rij-examen doe je bij een van de 2 examenlocaties: Arnhem, Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijles in een aangepaste auto.

Gratis proefles & auto theorie gratis oefenen

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je autorijbewijs. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Into Traffic.

De school is te vinden in Arnhem. De adresgegevens zijn als volgt: Meander 251, 6825MC Arnhem. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met (026) 213 79 18, of 06 36 19 04 16. De school heeft een eigen site met meer informatie: intotraffic.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 692892710000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 4292U5.

Wat is de locatie van Into Traffic (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in de buurt van Arnhem.

Klik hier voor meer Rijscholen in Arnhem. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Michels en Rijschool Grip.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Into Traffic

Slagingspercentage

30

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(026) 213 79 18

Telefoon-nr

06 36 19 04 16

Website

intotraffic.nl

Adres

Meander 251

Postcode

6825MC

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Doetinchem

KvK-nummer

692892710000

Rijschoolnummer

4292U5

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Brandon von Ende

    Mijn geld teruggeven omdat ik om medische redenen niet mag rijden. Maar dat wilt dhr Robin Siemes niet. Die wilt Mijn geld niet teruggeven. Het is een smerige gast met smerige spelletjes

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo