HRC Rijbewijs

Alles wat je wilt weten over HRC Rijbewijs.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van HRC Rijbewijs ligt op 61%, 36 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. (Praktijk)les volgen bij HRC Rijbewijs? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 4 CBR examenlocaties: Haarlem, Zaandam, Alkmaar, Harderwijk.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over HRC Rijbewijs.

De rijschool heeft een locatie in Beverwijk. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Reguliersstraat 28, 1947GR Beverwijk. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]rcrijbewijs.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06-24 11 08 16. Ze hebben een eigen website: hrcrijbewijs.nl. Het KvK-nummer van deze school is 526642520000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 4063K5.

In welke plaats zit HRC Rijbewijs (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Beverwijk.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Beverwijk. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Pjotr Kerklaan Verkeersschool en Rijschool Outback.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: HRC Rijbewijs

Slagingspercentage

61

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-24 11 08 16

Website

hrcrijbewijs.nl

Adres

Reguliersstraat 28

Postcode

1947GR

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Zaandam, Alkmaar, Harderwijk

KvK-nummer

526642520000

Rijschoolnummer

4063K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “HRC Rijbewijs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo