Hippe Amsterdam

Alle gegevens over Hippe Amsterdam.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Hippe Amsterdam ligt op 91%, 11 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs AVB). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: motor, auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Les je bij Hippe Amsterdam? Je rijdt af bij een van de 4 examenlocaties van CBR: Amsterdam, Leiden, Utrecht, Leusden. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Contactgegevens, adres en overige info over Hippe Amsterdam.

Je vindt deze rijschool in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Poortland 172, 1046BD Amsterdam. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (020) 673 38 88, of 06 55 33 11 11. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, hippe.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 320801710000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 0991W8.

Waar vind je Hippe Amsterdam?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Amsterdam. Check ook deze rijscholen: Motorrijschool Hallo Moto en AMR Hazekamp.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Hippe Amsterdam

Slagingspercentage

91

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(020) 673 38 88

Telefoon-nr

06 55 33 11 11

Website

hippe.nl

Adres

Poortland 172

Postcode

1046BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Leiden, Utrecht, Leusden

KvK-nummer

320801710000

Rijschoolnummer

0991W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hippe Amsterdam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo