Hippe Amsterdam

Alle informatie die je nodig hebt over Hippe Amsterdam.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Hippe Amsterdam is 50%, 2 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AM2). Hippe Amsterdam biedt ook beroepsopleiding(en), heftruck. Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Les je bij Hippe Amsterdam? Je hebt keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Leusden. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Hippe Amsterdam.

De school is gevestigd in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Rozenstraat 133H, 1016NP Amsterdam. Dit is het e-mailadres van deze school: rsgegevens@hippe.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 55 33 11 11. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, hippe.nl. Het KvK-nummer van de school is 320801710000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 0991W8.

Waar zit Hippe Amsterdam?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: De Motorrijschool en MOTORRIJSCHOOL BOXTEL.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Hippe Amsterdam

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

rsgegevens@hippe.nl

Telefoon-nr

06 55 33 11 11

Website

hippe.nl

Adres

Rozenstraat 133H

Postcode

1016NP

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

320801710000

Rijschoolnummer

0991W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hippe Amsterdam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo