GVT Transport & Logistics B.V.

Op deze pagina lees je alles over GVT Transport & Logistics B.V..

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van GVT Transport & Logistics B.V. ligt op 75%, 4 personen legden examen af (rijbewijs C). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je voor les bij GVT Transport & Logistics B.V.? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR examenlocaties: Breda.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van GVT Transport & Logistics B.V..

Deze rijschool heeft een locatie in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Gesworenhoekseweg 4, 5047TM Tilburg. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (013) 583 85 85. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 180289710000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 8368A8.

In welke plaats vind ik GVT Transport & Logistics B.V. precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Tilburg.

Bekijk hier meer Rijscholen in Tilburg. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Thinq Academy B.V. en THINQ Training B.V..

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: GVT Transport & Logistics B.V.

Slagingspercentage

75

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(013) 583 85 85

Adres

Gesworenhoekseweg 4

Postcode

5047TM

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

180289710000

Rijschoolnummer

8368A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “GVT Transport & Logistics B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

GVT Transport & Logistics B.V.
GVT Transport & Logistics B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo