GVT Transport & Logistics B.V.

Alles wat je wilt weten over GVT Transport & Logistics B.V..

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van GVT Transport & Logistics B.V. is 56%, 27 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs C). Ga je van start met rijles bij GVT Transport & Logistics B.V.? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Breda, Eindhoven. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van GVT Transport & Logistics B.V..

Deze school vind je in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Gesworenhoekseweg 4, 5047TM Tilburg. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (013) 583 85 85. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 180289710000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8368A8.

Waar bezoek ik GVT Transport & Logistics B.V.?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in regio Tilburg.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Tilburg. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Transflex Academy B.V. en Jaap Speelziek Transportopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: GVT Transport & Logistics B.V.

Slagingspercentage

56

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(013) 583 85 85

Adres

Gesworenhoekseweg 4

Postcode

5047TM

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda, Eindhoven

KvK-nummer

180289710000

Rijschoolnummer

8368A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “GVT Transport & Logistics B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

GVT Transport & Logistics B.V.
GVT Transport & Logistics B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo