Gorcum Verkeersopleidingen

Ontdek alles over Gorcum Verkeersopleidingen.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Gorcum Verkeersopleidingen is 53%, 32 personen deden examen (rijbewijs B). Les volgen bij Gorcum Verkeersopleidingen? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Schelluinen. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Gorcum Verkeersopleidingen.

Je vindt deze rijschool in Werkendam. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Eendepad 1, 4251VC Werkendam. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 47 10 62 21. Het KvK-nummer van de school is 763076030000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 8575F5.

Waar bezoek je Gorcum Verkeersopleidingen precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in de regio Werkendam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Werkendam. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool N5 en Verkeersschool Koppelaar.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Gorcum Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

53

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 47 10 62 21

Adres

Eendepad 1

Postcode

4251VC

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

763076030000

Rijschoolnummer

8575F5

Reviews

0.0
1
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pascale

    Gorcum verkeersopleidingen heeft ervoor gezorgd dat ik in één keer geslaagd ben voor mijn rijbewijs! Hele prettige ervaring gehad. Riëtte schat goed in wat mijn tempo is en zoekt samen naar de onderelen die we nog willen verbeteren. Ook was de feedback na de lessen prettig en wist ik goed waar ik de volgende les op moest letten en aan moest werken. De planning van de lessen was erg prettig en flexibel waardoor ik het beste uit de tijd kon halen die ik had. De lessen waren erg gezellig en leerzaam. Zeker een aanrader als je snel en goed je rijbewijs wil halen met gezellige en leerzame lessen!

  2. Suraya

    Fijne rijschool! Er wordt de tijd voor je genomen en de instructeur laat je je op je gemak voelen. Hierdoor in 1x geslaagd!

Gorcum Verkeersopleidingen
Gorcum Verkeersopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo