Elite Drive

Ontdek alles over Elite Drive.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Elite Drive ligt op 39%, 179 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je voor lessen bij Elite Drive? Je rij-examen doe je bij een van de 2 CBR locaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Alle contact- en adresgegevens van Elite Drive.

Deze school heeft een vestiging in ‘S-Gravenhage. Dit zijn de adresgegevens: Rietgras 39, 2498EH ‘S-Gravenhage. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 29 24 52 89. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: elitedrive.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 272534610000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4173A8.

Waar zit Elite Drive?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio ‘S-Gravenhage.

Bekijk hier meer Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Chaudron en Wortelboer Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Elite Drive

Slagingspercentage

39

Aantal examens

179

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 29 24 52 89

Website

elitedrive.nl

Adres

Rietgras 39

Postcode

2498EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

272534610000

Rijschoolnummer

4173A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Elite Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo