Dolk Rijopleidingen B.V. Wijchen ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Dolk Rijopleidingen B.V.

Op deze pagina vind je alles over Dolk Rijopleidingen B.V..

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Dolk Rijopleidingen B.V. is 100%, 2 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs C). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Start je met les bij Dolk Rijopleidingen B.V.? Dan kies je uit 1 CBR-locaties: Tiel.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Dolk Rijopleidingen B.V..

Deze school heeft een vestiging in Wijchen. Op zoek naar de adresgegevens? Diepvoorde 1309, 6605EM Wijchen. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 53 88 80 20. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 744107250000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1723W8.

Waar vind je Dolk Rijopleidingen B.V.?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Wijchen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Wijchen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Jolmers IVVO Opleidingen B.V. en Tilstra Opleidingen B.V..

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Dolk Rijopleidingen B.V.

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 53 88 80 20

Adres

Diepvoorde 1309

Postcode

6605EM

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

744107250000

Rijschoolnummer

1723W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dolk Rijopleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo