Dogan Rijopleidingen Amsterdam ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Dogan Rijopleidingen

Alle informatie over Dogan Rijopleidingen.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Dogan Rijopleidingen ligt op 50%, 4 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: motor, auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! (Praktijk)les volgen bij Dogan Rijopleidingen? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-locaties: Amsterdam. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie & korting rijlessen

Voordelig je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Koop het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Dogan Rijopleidingen.

Deze rijschool vind je in Amsterdam. De adresgegevens: Johan Greivestraat 331, 1061AS Amsterdam. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 613311211. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: doganrijopleidingen.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 677088620000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 7814R2.

Waar vind je Dogan Rijopleidingen?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Amsterdam. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool i-motor en ‘t Haarlemmertje.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Dogan Rijopleidingen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

doganrijopleidingen.nl

Adres

Johan Greivestraat 331

Postcode

1061AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

677088620000

Rijschoolnummer

7814R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Nader

    Worst teacher ever, just looking for some quick cash and milks students to poverty and blames it on them

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo