DIRK DE BOER RIJOPLEIDINGEN t.h.o.d.n. NXXT

Lees meer over DIRK DE BOER RIJOPLEIDINGEN t.h.o.d.n. NXXT.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van DIRK DE BOER RIJOPLEIDINGEN t.h.o.d.n. NXXT is 51%, 53 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Start je met les bij DIRK DE BOER RIJOPLEIDINGEN t.h.o.d.n. NXXT? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Hoogeveen, Meppel.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van DIRK DE BOER RIJOPLEIDINGEN t.h.o.d.n. NXXT.

Je vindt de rijschool in Hoogeveen. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Schuttevaer 57, 7908GA Hoogeveen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 21 82 49 39. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: nxxt.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 638121770000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8957R9.

Waar bezoek ik DIRK DE BOER RIJOPLEIDINGEN t.h.o.d.n. NXXT (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in de buurt van Hoogeveen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Hoogeveen. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: ACM Opleidingen B.V. en Rijschool Fons.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: DIRK DE BOER RIJOPLEIDINGEN t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

51

Aantal examens

53

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 21 82 49 39

Website

nxxt.nl

Adres

Schuttevaer 57

Postcode

7908GA

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Meppel

KvK-nummer

638121770000

Rijschoolnummer

8957R9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DIRK DE BOER RIJOPLEIDINGEN t.h.o.d.n. NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

DIRK DE BOER RIJOPLEIDINGEN t.h.o.d.n. NXXT
DIRK DE BOER RIJOPLEIDINGEN t.h.o.d.n. NXXT

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo