Dek Opleidingen Nederland

Alle informatie over Dek Opleidingen Nederland.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Dek Opleidingen Nederland ligt op 83%, 6 leerlingen deden examen (rijbewijs AM2). Les je bij Dek Opleidingen Nederland? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Bergen op Zoom. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Dek Opleidingen Nederland.

De rijschool is te vinden in Goes. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Verrijn Stuartweg 14, 4462GE Goes. Bellen? Het telefoonnummer is 0113223140. Het KvK-nummer van de rijschool is 73650285. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1348N7.

Wat is de locatie van Dek Opleidingen Nederland (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in de regio Goes.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Goes. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Prima Motorschool en Verkeerschool Wesseldijk.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Dek Opleidingen Nederland

Slagingspercentage

83

Aantal examens

6

Telefoon

0113223140

Adres

Verrijn Stuartweg 14

Postcode

4462GE

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

73650285

Rijschoolnummer

1348N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dek Opleidingen Nederland”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Dek Opleidingen Nederland
Dek Opleidingen Nederland

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo