De Weerd Bedrijfsopleidingen B.V.

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina vind je alles over De Weerd Bedrijfsopleidingen B.V..

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Weerd Bedrijfsopleidingen B.V. is 69%, 72 leerlingen legden een examen af (rijbewijs C). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je voor lessen bij De Weerd Bedrijfsopleidingen B.V.? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Apeldoorn.

Telefoonnummer en contactgegevens van De Weerd Bedrijfsopleidingen B.V..

De school heeft een vestiging in Apeldoorn. Hierbij de adresgegevens van deze school: Kayersdijk 141C, 7332AP Apeldoorn. Even bellen? Het telefoonnummer is (055) 533 43 73. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 752187470000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5873N5.

Waar vind je De Weerd Bedrijfsopleidingen B.V. (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Apeldoorn.

Bekijk alle Rijscholen in Apeldoorn. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Code 95 Zeeland en Rijnberg Opleidingen B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: De Weerd Bedrijfsopleidingen B.V.

Slagingspercentage

69

Aantal examens

72

Auto

Beschikbaar

Adres

Kayersdijk 141c

Postcode

7332AP

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

752187470000

Rijschoolnummer

5873N5

1 review for De Weerd Bedrijfsopleidingen B.V.

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. RD 055

    Vorig jaar mijn C rijbewijs en Code95 hier gehaalt.
    En afgelopen donderdag het CE rijbewijs

De Weerd Bedrijfsopleidingen B.V.
De Weerd Bedrijfsopleidingen B.V.

Rijschoolspecialist.nl
Logo