De Rijopleider

Alles op een rijtje over De Rijopleider.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Rijopleider ligt op 62%, 175 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je voor rijles bij De Rijopleider? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Almelo, Enschede.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over De Rijopleider.

Je vindt deze rijschool in Enschede. Op zoek naar de adresgegevens? Zomerweg 176, 7532RV Enschede. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 46 17 71 85. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: derijopleider.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 81277640000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2635X8.

Waar zit De Rijopleider precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Enschede.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Enschede. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Andre Kers en Rijschool Horsman Hardenberg.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: De Rijopleider

Slagingspercentage

62

Aantal examens

175

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 46 17 71 85

Website

derijopleider.nl

Adres

Zomerweg 176

Postcode

7532RV

Plaats

Examenlocatie(s)

Almelo, Enschede

KvK-nummer

81277640000

Rijschoolnummer

2635X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Rijopleider”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo