De Rijbewijscoach

Alle informatie die je nodig hebt over De Rijbewijscoach.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Rijbewijscoach is 68%, 44 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Start je met les bij De Rijbewijscoach? Dan heb je de keuze uit 2 examenlocaties: Groningen, Winschoten.

Adres, contactgegevens en overige informatie over De Rijbewijscoach.

De school heet een locatie in Winschoten. Dit zijn de adresgegevens: Stationsstraat 2C, 9671AJ Winschoten. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 23 16 27 68. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: derijbewijscoach.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 544255060000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 6436U0.

In welke plaats vind je De Rijbewijscoach (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Winschoten.

Bekijk hier meer Rijscholen in Winschoten. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Ramon en RijXpress.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: De Rijbewijscoach

Slagingspercentage

68

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 23 16 27 68

Website

derijbewijscoach.nl

Adres

Stationsstraat 2C

Postcode

9671AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten

KvK-nummer

544255060000

Rijschoolnummer

6436U0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Rijbewijscoach”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo