de Motorschool Arnhem

Alle gegevens over de Motorschool Arnhem.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van de Motorschool Arnhem is 99%, 114 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Begin je met rijles bij de Motorschool Arnhem? Je examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Arnhem.

Motor theorie gratis oefenen & aanbieding rijles

Voordelig je motor rijbewijs halen? Check de links hieronder. Schaf het best geteste theorieboek aan, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van de Motorschool Arnhem.

Je vindt deze school in Velp Gld. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Overhagenseweg 41c, 6883GS Velp Gld. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06-45235279. Het KvK-nummer van deze school is 535256630000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5097H8.

In welke plaats vind je de Motorschool Arnhem?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Velp Gld.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Velp Gld. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Motorrijschool Motori en Damen motor-rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: de Motorschool Arnhem

Slagingspercentage

99

Aantal examens

114

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-45235279

Adres

Overhagenseweg 41c

Postcode

6883GS

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

535256630000

Rijschoolnummer

5097H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “de Motorschool Arnhem”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo