Compact Rijopleidingen

Alle gegevens over Compact Rijopleidingen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Compact Rijopleidingen ligt op 67%, 6 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met rijles bij Compact Rijopleidingen? Je kiest uit 4 CBR locaties: Deventer, Almelo, Enschede, Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijles in een aangepaste auto.

Telefoonnummer en adresgegevens van Compact Rijopleidingen.

Deze rijschool vind je in Hengelo Ov. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Molenstraat 20, 7551DC Hengelo Ov. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 21 37 56 55. Deze rijschool heeft een eigen site: rijschooldrive2go.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 606935410000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8120N7.

Wat is de locatie van Compact Rijopleidingen?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Hengelo Ov.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Hengelo Ov. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Twente Oldenzaal en Verkeersschool Brookhuis.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Compact Rijopleidingen

Slagingspercentage

67

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 21 37 56 55

Website

rijschooldrive2go.nl

Adres

Molenstraat 20

Postcode

7551DC

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer, Almelo, Enschede, Doetinchem

KvK-nummer

606935410000

Rijschoolnummer

8120N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Compact Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo