Compact Rijopleidingen

Alle informatie over Compact Rijopleidingen.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Compact Rijopleidingen is 75%, 8 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een aangepaste auto. Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Kies je voor lessen bij Compact Rijopleidingen? Je kiest uit 5 examenlocaties: Deventer, Almelo, Enschede, Utrecht, Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijles in een aangepaste auto.

Contact & telefoon van Compact Rijopleidingen.

Deze school is gevestigd in Hengelo Ov. Op zoek naar de adresgegevens? Molenstraat 20, 7551DC Hengelo Ov. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 21 37 56 55. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: rijschooldrive2go.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 606935410000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8120N7.

Waar zit Compact Rijopleidingen (kaart en route)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Hengelo Ov. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Lansink en AGJ Nijland.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Compact Rijopleidingen

Slagingspercentage

75

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 21 37 56 55

Website

rijschooldrive2go.nl

Adres

Molenstraat 20

Postcode

7551DC

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer, Almelo, Enschede, Utrecht, Doetinchem

KvK-nummer

606935410000

Rijschoolnummer

8120N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Compact Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo