Compact Rijopleidingen

Alle gegevens van Compact Rijopleidingen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Compact Rijopleidingen ligt op 38%, 13 personen deden examen (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Compact Rijopleidingen? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Utrecht. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een aangepaste auto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Compact Rijopleidingen.

Deze rijschool is gevestigd in Hengelo Ov. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Molenstraat 20, 7551DC Hengelo Ov. Mailen? Hierbij het e-mailadres nfo@compact-rijopleidingen.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 22 22 86 02. De rijschool beschikt over een eigen site: compact-rijopleidingen.nl/. Het KvK-nummer van de school is: 606935410000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8120N7.

In welke plaats zit Compact Rijopleidingen (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Hengelo Ov.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Hengelo Ov. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Celeste en Rijschool Drive Up.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Compact Rijopleidingen

Slagingspercentage

38

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

nfo@compact-rijopleidingen.nl

Telefoon-nr

06 22 22 86 02

Website

compact-rijopleidingen.nl

Adres

Molenstraat 20

Postcode

7551DC

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

606935410000

Rijschoolnummer

8120N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Compact Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo