Brinkert t.h.o.d.n. Lesgo

Lees meer over Brinkert t.h.o.d.n. Lesgo.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Brinkert t.h.o.d.n. Lesgo is 30%, 56 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Brinkert t.h.o.d.n. Lesgo? Afrijden doe je bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Emmeloord, Eemnes. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Brinkert t.h.o.d.n. Lesgo.

De school heeft een vestiging in Dronten. De adresgegevens zijn als volgt: Kruizemunt 121, 8252BV Dronten. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 20 36 98 85. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 760405180000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5764N9.

In welke plaats vind ik Brinkert t.h.o.d.n. Lesgo precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Dronten.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Dronten. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Robbert van Velzen t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool Andries.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Brinkert t.h.o.d.n. Lesgo

Slagingspercentage

30

Aantal examens

56

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 20 36 98 85

Adres

Kruizemunt 121

Postcode

8252BV

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Eemnes

KvK-nummer

760405180000

Rijschoolnummer

5764N9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Brinkert t.h.o.d.n. Lesgo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Brinkert t.h.o.d.n. Lesgo
Brinkert t.h.o.d.n. Lesgo

Rijschoolspecialist.nl
Logo