Bax Verkeersopleidingen

Op deze pagina vind je alles over Bax Verkeersopleidingen.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Bax Verkeersopleidingen ligt op 50%, 258 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Bax Verkeersopleidingen biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): bus,vrachtauto,aanhangwagen achter vrachtauto,heftruck,taxi. Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto, bromfiets. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. (Praktijk)les volgen bij Bax Verkeersopleidingen? Afrijden doe je bij een van de 2 CBR locaties: Den Bosch, Berkel Enschot. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Auto theorie oefenen & gratis proefles

Bespaar geld op je auto rijbewijs met de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in!

Welk keurmerk(en) heeft de rijschool?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Opleiders die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer en contactgegevens van Bax Verkeersopleidingen.

Deze school heeft een vestiging in Elshout. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? d’Oultremontweg 2, 5154PD Elshout. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? (0416) 37 24 50. De school beschikt over een eigen site: baxverkeersopleidingen.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 181212190000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7767H2.

In welke plaats vind je Bax Verkeersopleidingen (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Elshout.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Elshout. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Boeschoten en Autorijschool De Klein.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Bax Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

258

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

baxverkeersopleidingen.nl

Adres

d'Oultremontweg 2

Postcode

5154PD

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Berkel Enschot

KvK-nummer

181212190000

Rijschoolnummer

7767H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bax Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo