Bax Verkeersopleidingen

Alles over Bax Verkeersopleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Bax Verkeersopleidingen ligt op 46%, 301 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Bax Verkeersopleidingen biedt ook beroepsopleiding(en) aan: bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, taxi. Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto, bromfiets. Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je voor les bij Bax Verkeersopleidingen? Rij-examen doe je bij één van de 2 CBR afrijdlocaties: Den Bosch, Berkel Enschot.

Heeft deze rijschool keurmerken behaald?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je lessen van goede kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Bax Verkeersopleidingen.

De school is te vinden in Elshout. Op zoek naar de adresgegevens van de school? d’Oultremontweg 2, 5154PD Elshout. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met (0416) 37 24 50. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: baxverkeersopleidingen.nl. Het KvK-nummer van deze school is 181212190000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7767H2.

Waar zit Bax Verkeersopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Elshout.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Elshout. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Sengers en Rijschool Van Zuylen.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Bax Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

46

Aantal examens

301

Keurmerk

FAM

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

ja

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0416) 37 24 50

Website

baxverkeersopleidingen.nl

Adres

d'Oultremontweg 2

Postcode

5154PD

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Berkel Enschot

KvK-nummer

181212190000

Rijschoolnummer

7767H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bax Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo