B.V. Verkeersschool Tempo Z.H. Den Haag ⇒ Reviews & ervaringen

B.V. Verkeersschool Tempo Z.H.

Lees alles over B.V. Verkeersschool Tempo Z.H..

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van B.V. Verkeersschool Tempo Z.H. is 36%, 604 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Kies je ervoor lessen te volgen bij B.V. Verkeersschool Tempo Z.H.? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 3 CBR locaties: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Auto theorieboek, online oefenen & rijles kortingen

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links. Koop het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adres- en contactgegevens van B.V. Verkeersschool Tempo Z.H..

Deze school heeft een locatie in Den Haag. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Koningin Emmakade 65, 2518RL Den Haag. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (070) 345 76 26, of (070) 346 93 91. Ze hebben een eigen website: rijtempo.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 270967410000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3975A1.

Waar zit B.V. Verkeersschool Tempo Z.H. precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Den Haag.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Den Haag. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Desy en Hallo Rijbewijs.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: B.V. Verkeersschool Tempo Z.H.

Slagingspercentage

36

Aantal examens

604

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(070) 346 93 91

Website

rijtempo.nl

Adres

Koningin Emmakade 65

Postcode

2518RL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam

KvK-nummer

270967410000

Rijschoolnummer

3975A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “B.V. Verkeersschool Tempo Z.H.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

B.V. Verkeersschool Tempo Z.H.
B.V. Verkeersschool Tempo Z.H.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo