AutorijschoolAwin

Alle gegevens van AutorijschoolAwin.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van AutorijschoolAwin is 41%, 27 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Start je met rijles bij AutorijschoolAwin? Je rij-examen doe je bij een van de 3 CBR locaties: Emmeloord, Eemnes, Harderwijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie over AutorijschoolAwin.

De rijschool is gevestigd in Almere. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Puerto Ricostraat 14, 1339KT Almere. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is 036 535 43 75, of 06 43 56 62 45. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: rijschoolawin.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 582044230000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 6499U7.

In welke plaats vind ik AutorijschoolAwin (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Almere.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Almere. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Perspectief Verkeersschool en Rijschool Outback.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: AutorijschoolAwin

Slagingspercentage

41

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

036 535 43 75

Telefoon-nr

06 43 56 62 45

Website

rijschoolawin.nl

Adres

Puerto Ricostraat 14

Postcode

1339KT

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Eemnes, Harderwijk

KvK-nummer

582044230000

Rijschoolnummer

6499U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AutorijschoolAwin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo