Autorijschool Twente Oldenzaal

Alles op een rijtje over Autorijschool Twente Oldenzaal.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Twente Oldenzaal is 44%, 27 personen legden examen af (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Begin je met rijles bij Autorijschool Twente Oldenzaal? Je examen doe je bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Almelo, Enschede.

Auto theorieboek & korting rijles

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je auto rijbewijs. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Twente Oldenzaal.

De rijschool heeft een vestiging in Oldenzaal. De adresgegevens: P.J. Geldermanstraat 5, 7574ZV Oldenzaal. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 46 24 28 84. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 532458140000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2099U2.

Waar vind je Autorijschool Twente Oldenzaal (routebeschrijving en kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de regio Oldenzaal.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Oldenzaal. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Brookhuis en Autorijschool 4All.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Twente Oldenzaal

Slagingspercentage

44

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 46 24 28 84

Adres

P.J. Geldermanstraat 5

Postcode

7574ZV

Plaats

Examenlocatie(s)

Almelo, Enschede

KvK-nummer

532458140000

Rijschoolnummer

2099U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Twente Oldenzaal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Twente Oldenzaal
Autorijschool Twente Oldenzaal

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo