Autorijschool Shahab

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Shahab.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Shahab is 30%, 10 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Les volgen bij Autorijschool Shahab? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Shahab.

Je vindt de rijschool in Zoetermeer. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Veluwemeer 67, 2729PB Zoetermeer. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 38 75 00 87. Het KvK-nummer van de rijschool is: 768094630000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 9819F4.

Wat is de locatie van Autorijschool Shahab precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Zoetermeer.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zoetermeer. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Zoetermeer en Effort Autorijschool.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Shahab

Slagingspercentage

30

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 38 75 00 87

Adres

Veluwemeer 67

Postcode

2729PB

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

768094630000

Rijschoolnummer

9819F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Shahab”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo