Autorijschool “Serona” Citydrive

Alles wat je wilt weten over Autorijschool “Serona” Citydrive.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Serona” Citydrive ligt op 33%, 18 personen legden examen af (rijbewijs B). Start je met rijles bij Autorijschool “Serona” Citydrive? Je examen doe je bij een van de 3 CBR-locaties: Rotterdam*, Spijkenisse, Barendrecht.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool “Serona” Citydrive.

De school is te vinden in Heinenoord. Dit zijn de adresgegevens: Nijverheidsweg 9, 3274KJ Heinenoord. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 010-4382833. Het KvK-nummer van de rijschool is: 242328580000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5086K2.

In welke plaats zit Autorijschool “Serona” Citydrive precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Heinenoord.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Heinenoord. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Arax en Nederveen opleidingen en trainingen B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool “Serona” Citydrive

Slagingspercentage

33

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Telefoon

010-4382833

Adres

Nijverheidsweg 9

Postcode

3274KJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

242328580000

Rijschoolnummer

5086K2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Serona” Citydrive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Serona” Citydrive
Autorijschool “Serona” Citydrive

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo