Autorijschool Safari

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Safari.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Safari ligt op 75%, 4 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Safari? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Eemnes.

Gratis proefles & auto theorie

Goedkoop je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Schaf het best geteste theorieboek aan, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Safari.

Je vindt de school in Hilversum. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Edisonstraat 10, 1221EV Hilversum. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 54 71 25 63. Het KvK-nummer van deze school is 584943910000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5588R2.

In welke plaats vind je Autorijschool Safari (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Hilversum.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Hilversum. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Fox Rijschool en Autorijschool Nawied.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Safari

Slagingspercentage

75

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 54 71 25 63

Adres

Edisonstraat 10

Postcode

1221EV

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

584943910000

Rijschoolnummer

5588R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Safari”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo