Autorijschool Rob

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Rob.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rob is 67%, 6 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Start je met les bij Autorijschool Rob? Je rij-examen doe je bij één van de 2 examenlocaties: Groningen, Winschoten.

Welk keurmerk(en) heeft deze rijschool?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Rob.

De school heet een locatie in Winschoten. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Wezellaan 62, 9675LH Winschoten. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0597) 85 43 25, of 06 51 40 12 75. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: autorijschoolrob.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 684910180000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4337N1.

In welke plaats zit Autorijschool Rob (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in de regio Winschoten.

Klik hier voor alle rijscholen in Winschoten. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool P. van Dijk en Autorijschool Jos Smit.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Rob

Slagingspercentage

67

Aantal examens

6

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0597) 85 43 25

Telefoon-nr

06 51 40 12 75

Website

autorijschoolrob.nl

Adres

Wezellaan 62

Postcode

9675LH

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten

KvK-nummer

684910180000

Rijschoolnummer

4337N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rob”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo