Autorijschool “Pro”

Alle details over Autorijschool “Pro”.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Pro” ligt op 37%, 87 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool “Pro”? Dan heb je de keuze uit 5 CBR-locaties: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool “Pro”.

De rijschool is te vinden in Zwijndrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Abdij 60, 3335DJ Zwijndrecht. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 41 60 32 66. Het KvK-nummer van de school is 554347030000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5745F2.

Waar vind ik Autorijschool “Pro” precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere scholen in Zwijndrecht.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zwijndrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeersschool Adam en Autorijschool Martin Apoll.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool “Pro”

Slagingspercentage

37

Aantal examens

87

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 41 60 32 66

Adres

Abdij 60

Postcode

3335DJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

554347030000

Rijschoolnummer

5745F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Pro””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo