Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT

(4 klantbeoordelingen)

Alles over Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT is 46%, 41 personen deden examen. Als je bij deze school lest, leg je examen af bij een van de 3 CBR examenlocaties: Arnhem, Apeldoorn, Doetinche. naam rijschool biedt de volgende theorieopleidingen aan: personenauto.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT.

De rijschool is gevestigd in Dieren. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Buitensingel 23,6951AW Dieren. Mailen? Hierbij het e-mailadres p.fransen233@upcmail.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 313496615 of 651322302. Deze rijschool heeft een eigen website, autorijschoolpeterfransen.nl.Het KvK-nummer van Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT is 601837560000.

Waar vind je Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in Dieren.

Klik hier voor meer Rijscholen in Dieren. Heb je al bij deze rijscholen trouwens al bekeken? Linda Nijenhuis Rijopleidingen, en Verkeersschool Rob Van Houten.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Specification: Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT

Praktijklessen

Personenauto

Theorielessen

Personenauto

Slagingspercentage

46

Aantal examens

41

Examenlocatie(s)

Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem

Website

http://www.autorijschoolpeterfransen.nl

E-mailadres

p.fransen233@upcmail.nl

Telefoonnummer 1

313496615

Telefoonnummer 2

651322302

Adres

Buitensingel 23

Postcode

6951AW

Plaats

KvK-nummer

601837560000

4 reviews for Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT

1.0
0
0
0
0
4

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Korenblek

  Slechte rijschoolhouder, wordt niet tegen je gepraat! Ook wordt je niet geleerd om te gaan met navigatie, niet dat dat moeilijk is, maar in elke auto is dat weer anders, en het is wel een examenonderdeel! Ook vindt meneer het belangrijker om op zijn telefoon te spelen dan om zijn leerling vlak voor het examen tips te geven.Sterker nog: hij moest nog gezocht worden, terwijl iedereen al met zijn leerling klaar stond.Niet aan te bevelen! Ongeïnteresseerde man, continu op zijn telefoon!
  Hij rijdt zelf 120 km o/ u waar maar 60 km o/u mag. Heeft geen verstand!

 2. A.B.

  Verschrikkelijke rijschool, kwaliteit van niks, onbeleefd en ongeïnteresseerd. Appen terwijl hij rijdt, uit op geld, verborgen kosten en bijzonder onbeschofte man.
  Linda Neijenhuis hierna gebeld en lessen genomen, 100 keer beter!! Leek wel alsof ik weer op 0 begon.

 3. M.K

  Ga niet bij Peter Franssen van NXXT lessen! Mijn dochter heeft hier ondanks de vele lessen erg weinig geleerd. Zij heeft 3x examen gedaan en was nog steeds heel onzeker in de auto. Er was geen goede begeleiding. Hij had meer interesse in zijn mobiell, dan voor de leerling. Bijzondere verrichtingen kregen ook weinig aandacht. Kortom weggegooid geld.
  Let ook op de verborgen kosten bij NXXT.
  Peter berekende bovendien een herexamen, terwijl dat in het pakket zat. Gelukkig heeft ze dat na zeuren en meerdere mails terug gekregen.
  Gelukkig is zij overgestapt naar Linda Neijenhuis in Dieren. Een en al lof voor deze rijschool. Hier kreeg ze alle aandacht, begeleiding en zelfvertrouwen die ze zo nodig had en heeft in hele korte tijd.haar rijbewijs behaald.

 4. Ser

  Rijlessen zijn van zeer matige kwaliteit en hij rijdt het hele pakket op en er blijft bijna niets over voor andere zaken die je moet kunnen beheersen. Niet aan te raden en ook bij zijn werkgever is die niet geliefd.

Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT
Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT

 Rijschoolspecialist.nl
Logo