Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT ligt op 47%, 34 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT? Je hebt keus uit 3 CBR examenlocaties: Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT.

Je vindt de rijschool in Dieren. Hierbij de adresgegevens van deze school: Buitensingel 23, 6951AW Dieren. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 0313 49 66 15, of 06 51 32 23 02. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: autorijschoolpeterfransen.nl. Het KvK-nummer van deze school is 601837560000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9726F5.

Waar vind je Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de buurt van Dieren.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Dieren. Check ook deze rijscholen: Rijschool Horstman en Autorijschool Reugebrink.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

47

Aantal examens

34

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0313 49 66 15

Telefoon-nr

06 51 32 23 02

Website

autorijschoolpeterfransen.nl

Adres

Buitensingel 23

Postcode

6951AW

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem

KvK-nummer

601837560000

Rijschoolnummer

9726F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
6

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Iemand uit Dieren.

  Slechte rijschool, is zelf drukker bezig met zijn telefoon dan met de leerling die naast hem zit. Ook heeft hij niet veel te vertellen tijdens de ritten. Reed zelf op de snelweg 130 met zijn telefoon op zijn knie om een appje te kunnen sturen! Waar ik naast zat! Waardeloos. 35 lessen gehad en daarna overgestapt naar Linda Neijenhuis in Dieren. Linda is zoveel beter! Linda vroeg waar ik al mijn slechte autorij gewoontes geleerd heb. Ik moest deze allemaal weer vergeten en het leek wel alsof ik weer vanaf 0 moest beginnen! bedankt Peter! weggegooid geld! Linda is een topper! Ik zou bij Linda lessen!

 2. Minnes

  Nooit bij deze man gaan lessen! Is weggegooid geld! Heeft totaal geen verstand en geen interesse! Alleen maar met z’n telefoon bezig tijdens lessen. Zegt niks hele rit. Ben nu bij iemand anders en is 100 x beter!

 3. Korenblek

  Slechte rijschoolhouder, wordt niet tegen je gepraat! Ook wordt je niet geleerd om te gaan met navigatie, niet dat dat moeilijk is, maar in elke auto is dat weer anders, en het is wel een examenonderdeel! Ook vindt meneer het belangrijker om op zijn telefoon te spelen dan om zijn leerling vlak voor het examen tips te geven.Sterker nog: hij moest nog gezocht worden, terwijl iedereen al met zijn leerling klaar stond.Niet aan te bevelen! Ongeïnteresseerde man, continu op zijn telefoon!
  Hij rijdt zelf 120 km o/ u waar maar 60 km o/u mag. Heeft geen verstand!

 4. A.B.

  Verschrikkelijke rijschool, kwaliteit van niks, onbeleefd en ongeïnteresseerd. Appen terwijl hij rijdt, uit op geld, verborgen kosten en bijzonder onbeschofte man.
  Linda Neijenhuis hierna gebeld en lessen genomen, 100 keer beter!! Leek wel alsof ik weer op 0 begon.

 5. M.K

  Ga niet bij Peter Franssen van NXXT lessen! Mijn dochter heeft hier ondanks de vele lessen erg weinig geleerd. Zij heeft 3x examen gedaan en was nog steeds heel onzeker in de auto. Er was geen goede begeleiding. Hij had meer interesse in zijn mobiell, dan voor de leerling. Bijzondere verrichtingen kregen ook weinig aandacht. Kortom weggegooid geld.
  Let ook op de verborgen kosten bij NXXT.
  Peter berekende bovendien een herexamen, terwijl dat in het pakket zat. Gelukkig heeft ze dat na zeuren en meerdere mails terug gekregen.
  Gelukkig is zij overgestapt naar Linda Neijenhuis in Dieren. Een en al lof voor deze rijschool. Hier kreeg ze alle aandacht, begeleiding en zelfvertrouwen die ze zo nodig had en heeft in hele korte tijd.haar rijbewijs behaald.

 6. Ser

  Rijlessen zijn van zeer matige kwaliteit en hij rijdt het hele pakket op en er blijft bijna niets over voor andere zaken die je moet kunnen beheersen. Niet aan te raden en ook bij zijn werkgever is die niet geliefd.

Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT
Autorijschool Peter Fransen t.h.o.d.n. NXXT

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo