Autorijschool New York

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool New York.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool New York is 83%, 36 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Les je bij Autorijschool New York? Dan kies je uit 1 CBR-locaties: Leeuwarden.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool New York.

De school is gevestigd in Wergea. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Spukefeartstrjitte 8, 9005MD Wergea. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 194 872 69. Voor meer informatie kijk je op hun website: autorijschoolnewyork.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 604013540000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3401K4.

Waar bezoek je Autorijschool New York?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Wergea.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Wergea. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Hendrik Jorritsma en Autorijschool FAS.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool New York

Slagingspercentage

83

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 194 872 69

Website

autorijschoolnewyork.nl

Adres

Spukefeartstrjitte 8

Postcode

9005MD

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

604013540000

Rijschoolnummer

3401K4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool New York”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo