Autorijschool Nesselande Gouda ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Autorijschool Nesselande

Lees alles over Autorijschool Nesselande.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Nesselande is 51%, 124 personen deden examen (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Start je met les bij Autorijschool Nesselande? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Gouda. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Aanbieding rijles & auto theorieboek

Geld besparen op je autorijbewijs? Check de links heronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis!

Beschikt deze rijschool over keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Nesselande.

Je vindt de rijschool in Gouda. De adresgegevens zijn als volgt: Vrouwevestesteeg 3, 2801CP Gouda. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 24 21 39 98. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolnesselande.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 603693610000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0612X8.

Waar vind ik Autorijschool Nesselande precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Gouda.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Gouda. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Jens en Rijschool Boutique.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Nesselande

Slagingspercentage

51

Aantal examens

124

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 21 39 98

Website

rijschoolnesselande.nl

Adres

Vrouwevestesteeg 3

Postcode

2801CP

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

603693610000

Rijschoolnummer

0612X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Nesselande”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo