Autorijschool My Star

Alles wat je wilt weten over Autorijschool My Star.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool My Star ligt op 35%, 88 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool My Star? Je kiest uit 1 CBR-examenlocaties: Den Helder.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool My Star.

Je vindt deze rijschool in Den Helder. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Seringenlaan 9, 1783EA Den Helder. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 44 90 22 79. Ze hebben een eigen site: rijschooldenhelder.com. Het KvK-nummer van de school is: 596467800000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6526F2.

Wat is de locatie van Autorijschool My Star (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Den Helder.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Den Helder. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Van Drimmelen en Autorijschool Gea Verwijs.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool My Star

Slagingspercentage

35

Aantal examens

88

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 44 90 22 79

Website

rijschooldenhelder.com

Adres

Seringenlaan 9

Postcode

1783EA

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Helder

KvK-nummer

596467800000

Rijschoolnummer

6526F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool My Star”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo