Autorijschool Mullender

Alles over Autorijschool Mullender.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Mullender ligt op 55%, 140 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Start je met les bij Autorijschool Mullender? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Leeuwarden.

Contact & telefoon van Autorijschool Mullender.

Deze school heeft een locatie in Dokkum. Hierbij de adresgegevens van deze school: Koaidobbe 10, 9103NL Dokkum. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is (0519) 29 35 32, of 06 53 39 78 83. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 11148660000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 0584W1.

Waar vind ik Autorijschool Mullender precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in de buurt van Dokkum.

Bekijk hier meer Rijscholen in Dokkum. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool J. v.d. Veen en Autorijschool van der Ploeg.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Mullender

Slagingspercentage

55

Aantal examens

140

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0519) 29 35 32

Telefoon-nr

06 53 39 78 83

Adres

Koaidobbe 10

Postcode

9103NL

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

11148660000

Rijschoolnummer

0584W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Mullender”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo