Autorijschool Mika

Alle details over Autorijschool Mika.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Mika is 49%, 237 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto, bromfiets. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Mika? Je hebt de keuze uit 2 CBR-examenlocaties: Den Bosch, Berkel Enschot.

Welk keurmerk(en) heeft deze rijschool?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Jij als leerling hebt daar natuurlijk profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Mika.

Deze school is gevestigd in Kaatsheuvel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Poolsestraat 17, 5171DP Kaatsheuvel. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 51 24 04 77. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: verkeersschoolmika.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 172789740000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 5653R8.

In welke plaats vind je Autorijschool Mika?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in Kaatsheuvel.

Klik hier voor alle Rijscholen in Kaatsheuvel. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Roos en Rijschool 0162.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Mika

Slagingspercentage

49

Aantal examens

237

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 51 24 04 77

Website

verkeersschoolmika.nl

Adres

Poolsestraat 17

Postcode

5171DP

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Berkel Enschot

KvK-nummer

172789740000

Rijschoolnummer

5653R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Mika”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo