Autorijschool Michael Gijsberts

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Michael Gijsberts.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Michael Gijsberts is 50%, 8 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Michael Gijsberts? Je kunt terecht bij 1 CBR-examenlocaties: Weert. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Michael Gijsberts.

De school heeft een vestiging in Weert. Hierbij de adresgegevens van de school: Wilhelmina Smitstraat 5, 6004SH Weert. De rijschool is telefonisch te bereiken op 0652601720. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 717929020000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1534W5.

Waar vind je Autorijschool Michael Gijsberts (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Weert.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Weert. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool N5 en Autorijschool BawaBawan.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Michael Gijsberts

Slagingspercentage

50

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0652601720

Adres

Wilhelmina Smitstraat 5

Postcode

6004SH

Plaats

Examenlocatie(s)

Weert

KvK-nummer

717929020000

Rijschoolnummer

1534W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Michael Gijsberts”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Michael Gijsberts
Autorijschool Michael Gijsberts

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo